The Kitchen is the heart of a home.... or office in this case

October 16, 2018

 

There’s something so binding about coming together and sharing a meal. 

Previously, only four municipal staff could eat together in the kitchen, and the regular pot luck lunches had to be brought to the council chambers. The kitchen is designed for everyone to be able to eat together comfortably and is a spot where staff can leave the office area and relax without disturbance, leading to improved performance overall.

 

 

 

Incorporating feedback received in the community consultation sessions, the kitchen was deliberately designed to be large enough and separate from the main office area to encourage use by community groups and others. A great use of a large space! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

New Project Site

November 6, 2018

1/1
Please reload

Recent Posts

November 6, 2018

September 18, 2018

August 28, 2018

August 2, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© wild salt architecture inc. south shore, nova scotia. all rights reserved. 2020